www.csakegyjatek.hu

2017. június 1., csütörtök

Az anális szex szabályai

Az anális szex szabályai

Kommunikáció

Az első és legfontosabb szabály a folyamatos kommunikáció. Csak akkor fogjatok bele ha már körültekintően átbeszéltétek és mindkettőtöknek egyaránt tetszik a téma. És az aktus közben is folytassátok , folyamatosan figyeljetek egymásra. A fájdalom esetén hagyjátok abba mivel a végbél könnyen megsérülhet és komoly következményekkel járhat.


Higiénia

Mielőtt belemerülnétek a szexbe fontos a higiénia , a passzív fél mindenképp adjon magának langyos vizes beöntést előtte. Ha ez nem megy vagy nem akarod , a CSAKEGYJATEK.HU oldalon bármikor tudsz vásárolni intimhigiéniás termékeket .



Síkositás

Az egyik legfontosabb dolog, amit nem szabad elfelejteni az anális szexszel kapcsolatban: a vaginával ellentétben a végbél nem síkosítja önmagát, ezért ezt nektek kell megtennetek. Minél több síkosítót használtok, annál jobb lesz az érzés. Az első behatolás így sokkal könnyebb lesz, a passzív fél számára pedig sokkal kevésbé lesz fájdalmas, és így az egész élmény sokkal kellemesebb lesz mindkettőtök számára.


Tágitás

A végbél nem képes azonnal befogadni a péniszt , minden alkalommal tágítsátok fokozatosan. Ez megtörténhet kézzel vagy eszközzel is. Erre soha ne fordítsatok a kelleténél kevesebb időt! Ez kell ahoz hogy mindkettőtöknek kellemes élmény legyen és ne egy maradandó rossz emlék.


Fertőzés veszély


Soha de soha nem kerülhet máshova az ami a popsiba volt! Ha punciba kerül komoly húgyúti fertőzést okozhat ha orális szexre kerülne utána a sor akkor hányás – hasmenés garantált a következő napokra!

 Oldalaink :
                  http://www.csakegyjatek.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése