www.csakegyjatek.hu

2017. június 22., csütörtök

Klitorisz / csikló izgató

Hogyan izgassam a klitoriszt?


Előző posztomon felbuzdulva a mai nap a női becses ékszer izgatásáról írok nektek ( kedves hölgyeim, nyugalom, Titeket sem hagylak szárazon ;) ) .

Kicsit menjünk bele a biológiai részbe :

A lányok klitorisza nagyban hasonlít a férfiak makkjára. A hölgyek 60%-a képes elsődlegesen a csiklóorgazmusra, ezáltal elmondhatjuk, hogy a klitorisz az első számú orgazmushozó szervük.
Amennyiben a nyelvünk már elfáradt, vagy épp újfajta örömszerzésre használható eszközöket keresel, most olvasd el a következő pontokat.


Csiklóizgató vibrátor pároknak :

Párok részére tervezett vibrációs eszköz, mely aktus alatt is használható. A készülék alsó ága a hüvelybe kerül, míg a felső ága a klitoriszt izgatja. Az alsó ág mellé befér a pénisz is, így tripla a gyönyör.


Kompakt csiklóizgató :

Apró csiklóizgató készülék, amely  mérete miatt akár utazáshoz is ideális lehet. Végét a klitoriszhoz érintve fejti ki a kívánt hatást.

Csiklóizgatós vibrátor :

Az eszköz mechanikája ugyan az, mint a fentebb leírt készüléknek, annyi különbséggel, hogy itt a vastagabb szár mellé nem fér be a pénisz a hüvelybe. Így ez egyedüli használatra ajánlott.


Léghullámos vibrátor :

Ez a kis játékszer léghullámok segítségével juttat a csúcsra, így akár közvetlen érintkezés nélkül is garantált az eredmény.


Masszírozó :

Nem kell megijedni a nagyságától, a készülék kifejezetten a csikló izgatására és hüvelyen kívüli használatra lett kifejlesztve. A masszírozó fejét a klitoriszra helyezve és körkörös mozdulatokat leírva juttat el az orgazmusig.

Oldalaink :
                  http://www.csakegyjatek.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése