www.csakegyjatek.hu

2017. május 30., kedd

Feldobtuk az ellaposodott kapcsolatunkat

Feldobtuk az ellaposodott kapcsolatunkat

Ahogy telnek  az évek, egyre jobban megszokjuk  a másik felet. A veszekedések, esetleg a monotonitás a kapcsolat ellaposodásához,kihűléséhez vezethet.
Amennyiben visszatérnél a régi "még a csapból is szex folyt" időkhöz, most adok néhány tanácsot a kapcsolat és szexuális élet feldobásához.

1.)       Fehérneműk

Ha férfi vagy azért, ha nő akkor azért!
Egy szép, esetleg szexis fehérnemű mindig feldobja a hálószobai történéseket.
Amikor hölgyként vásárolsz magadnak egy új fehérneműt, azt titokban tedd, és harangozd be az első viselés előtt. Küldj kedvesednek egy üzenetet, hogy van egy kis meglepetésed estére, de többet ne árulj el; ha lehetőség van rá, és később ér haza életed szerelme, nyiss egy üveg bort, főzd meg a kedvenc ételét, és nyiss ajtót az új fehérneműben.Hidd el, a várt hatás nem fog elmaradni részéről. ;) Részedről pedig tripla öröm : egyrészt egy új szett mindig jól jön, másrészt a párod elismerő és vágyakozó szemei egy nagy adag önbizalom tuning. Harmadrészt egy csodás éjszaka senkinek sem ártott még. ;)

Férfiként a nőknek való vásárlás felérhet egy tortúrával. Ha ajándékba akarjuk venni a hölgynek a megálmodott újdonságot, akkor érdemes valamelyik pillanatban kifürkészni a méreteket az alsóneműs fiókból, így már csak a színekre és a fazonokra kell koncentrálni. Amennyiben erre nincs lehetőség, akkor egy-két jól elhelyezett kérdés a mellméretekről nem kelt gyanút a másik félben.

A legjobb rész pedig, ha együtt mentek vásárolni. Vannak olyan üzletek, ahol lehetőség van próbálásra. Közösen kinéztek pár darabot és együtt választjátok ki a nektek legjobban tetszőt. Természetesen az összes darabot kötelező megmutatni, így csak fokozódik a vágy, hiszen a tiltott gyümölcs mindig a legédesebb. Vásárlás után hazaérve már csak egy dolog maradt : irány az ágy, és próbáljátok ki, milyen gyorsan tudjátok kihámozni egymást a ruhákból.


2.)       Szexuális segédeszközök

A lány részére vásárolt dildó vagy vibrátor biztos ellenszere a kihűlt kapcsolatnak. Bevonni egy játékszert az együttlétekbe semmiképp sem szégyellni való.
Akár csak megmutatni a férfinek, hogy hogy lehet egyedül játszani egy vibrátorral, és ő nem nyúlhat hozzád, csak ha te mondod. Az erősebbik nem libidóját ezzel az egekbe lehet emelni.
Valamint az utasításaiddal ellátva csinálhatja Ő is úgy, hogy te nem nyúlsz a játékszerhez. Ez a kettőtök közötti bizalmi kapcsolatot turbózza, valamint Ő is jobban megismeri a tested működését és megtalálja azokat az elrejtett erogén zónákat, amit talán eddig nem ismert.
A merészebbeknek tudom ajánlani a gésa-golyókat is, amit indulás előtt a férfi felhelyez a nő hüvelyébe és így a romantikus séta a kettőtök kis huncutsága lesz.



3.)       Beöltözés/szituációs játékok

Kedves hölgyek; Ki ne örülne, ha a lángoló testét egy szexi tűzoltó hűsítené le? Vagy a bűneiért letartóztatna a vastag gumibotos rendőr??
Drága urak; a légiutaskísérő hölgy biztosan megmutatja a helyed a gépen és minden eldugott helyet is megmutat (magán) . Az otthoni személyre szabott doktornénitek pedig higgyétek el, nem csak az influenzára tudja a gyógyírt....
Van még kérdés? :)

4.)       Szextársasok

Nem is gondolná az ember, de létezik elég sokféle ilyen jellegű társasjáték. Legyen szó akár egy szexdobókockáról ( a két kockából az egyik a helyet, a másik a pózt mutatja, ezekkel dobva a sors dönti el, hogy hol és hogyan legyetek együtt ), vagy egy szextársasról ( általános kellékei a tejszínhab, eper, egy üveg finom pezsgő és a társas, aminek célja, hogy mind a ketten kényeztessetek egymás összes testrés(z)et és egy fergeteges élvezetben részesítsétek a másik felet ) , nem kell sok alkalom és hideg éjszakákat újra átszövi a gyönyör és a kéj.




 Szóval, ezzel a pár lépéssel bármikor visszacsempészhetitek az intim pillanatokat az életetekbe.

Oldalaink 
                  csakegyjatek.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése