www.csakegyjatek.hu

2017. június 21., szerda

Mire figyelj orális szex közben, hogy a férfinak se fájjon

Mire figyelj orális szex közben, hogy a férfinak se fájjon


Kedves hölgyeim!

Jó pap is holtig tanul - tartja a mondás - ezáltal mai posztunk az orális szexet fogja boncolgatni.



Ha a maximumot szeretnéd nyújtani a partnerednek, akkor az első és egyben legfontosabb lépés a felizgatás. Puszilgasd végig az erogén zónáit ( nyak, fül, mellkas ) és közben cirógasd a combjait, fenekét. A simogatás sose legyen erős, ne karmolj. Azzal ráérsz egy esetleges későbbi aktusnál.

Használd a kezeid is! Miközben párod szerszámát kényezteted, nem utolsó dolog, ha kézzel is segítesz neki és magadnak is.Erőszakosság itt is kizárva! Középpontban mindig a nyelved és az ajkaid legyenek, de kiegészítheted egy kis heremasszírozással, farokveréssel.


Ne fogazz! Egy idő után ki tudod tapasztalni, hogy melyik a számodra legideálisabb testhelyzet erre a célra. Van aki lefekteti a partnerét és úgy lát neki, van akinek az álló testhelyzet a jobb. Próbálj meg olyan kör alakot formálni a száddal, ahol a fogaid nem érnek hozzá sem a makkhoz, sem a szerszám többi részéhez.

Nyalóka effektus : a pasik megőrülnek, ha a merev faszt kiveszed a szádból, mélyen a szemébe nézel és tövétől a hegyéig végignyalod. Majd óvatosan kezdd el szívogatni a makkot, a kívánt hatás nem fog elmaradni.

Ne hanyagold el a heréket! amikor elfárad a szád és a kezeiddel segítesz rá a hímvesszőre, egy kis herezacskó nyalogatás és szívogatás mindig ad egy kis pluszt. Lényeg itt is az intenzitáson van ( ne szaggasd meg szegény srác csomagját ) .


Vákuum : ha kedvesed nemesebbik szerve a szádban van, próbálj meg az ajkaiddal egy kis vákuumot létrehozni, majd húzd ki péniszét a szádból. Hidd el, meg fog őrülni tőle. :)

Mélytorok : szerintem maga a szó magáért beszél. Annyit még hozzáfűzné, hogy mindig csak addig engedd le péniszt, amíg bírod. Egy esetleges öklendezésnél a kedvesed sem örülne neki, ha a fogaid csattannak a farkán.

Oldalaink :
                  http://www.csakegyjatek.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése