www.csakegyjatek.hu

2017. június 28., szerda

Szex menstruáció közben

Szex menstruáció közben

Először is szögezzük le hogy azokon a bizonyos napokon szex egyáltalán nem veszélyes! Ez a felfogás, hogy ezekben a napokban veszélyes szexuális életet élni, inkább a vallási elvakultságnak köszönhető, hiszen korábban azt gondolták, hogy a nők ebben az időszakban tisztátalanok, emiatt el kell zárkózniuk a szexuális tevékenységek elől. Sőt egyes vallások mai napig követik ezeket a hagyományokat. Szerencsére a modern társadalmakból már eltűntek ezek a hiedelmek.

A menstruáció alatt szex csökkentheti a menstruációs görcsöket is mivel orgazmus során a testem endorfin szabadul fel mely természetes fájdalom csillapító , ezáltal könnyebb elviselni a fejfájást , görcsöket  , csökken az ingerlékenység.



Viszont nem csak pozitív vonzatai vannak , ebben az időszakban az aktusnak. . Ilyenkor nagyobb hangsúlyt kell fektetni  hogy 
biztonságos legyen a szex, mivel nagyobb a veszélye, hogy elkap valamilyen szexuális úton terjedő betegséget, fertőzést. Ennek oka, hogy a vérzés hatására kinyílik a méhszáj, ahol könnyedén feljuthatnak a baktériumok a kismedencei hasüregbe. A hüvely ph-értéke ilyenkor kevésbé savas, ami szintén kedvez a baktériumoknak. És a fogamzásgátlásról se szabad megfeledkezni mivel ilyenkor is teherbe lehet esni.
 

Szextamponok

Sajnos a szex elég sok vérrel is képes járni ezekben a napokban de nem kell aggódni ! A csakegyjatek.hu oldalon több féle tampont is találhattok amit szex közben is használhattok anélkül hogy akár te vagy a partnered érezné!

Felhelyezésük és eltávoltásuk is nagyon egyszerű , ez termékenként kissé eltérhet. A termék melett elhelyezett használatzi utasításban tájékozódhatsz a pontos használatról! 




Oldalaink :



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése