www.csakegyjatek.hu

2017. június 7., szerda

Szülés után is lehet szűk a punci

Szülés után is lehet szűk a punci

A nők természet adta csodája a szülés. Életet adni természetes módon a gyermekednek a legszebb dolog a világon.
Ám van egy árnyoldala is az egésznek, amiről az újdonsült és/vagy már gyerekkel rendelkező anyukák nem beszélnek : a vaginatágulat. Nem minden hölgyet érint ez a probléma, de akinél bekövetkezik, az nem beszél róla, mert szimplán szégyelli a dolgot.
Sajnos rohanó világunkban van a pénz akár a "hálaborítékban", akár a magánklinikán amiből csodálatos szűk hüvelyt varázsolnak az orvosok. Akinek nincs meg erre az anyagi háttere, azoknak szól a mostani blogbejegyzés.

Intim torna:

Ez a módszer általában egy 10 órás ( egy hétvégét ölel magába ) képzésen elsajátítható. Fontos, hogy mindenképpen szakembertől tanuljunk, hiszen a rosszul végzett gyakorlatok többet ártanak, mint használnak.
A Kriston Intim Torna módszere például a Magyar Nőorvos Társaság Urogynecologiai Szekciójának szakmai támogatásával működik. A gyakorlatok folyamatos helyes végzésével javul a vizelet visszatartási képesség, a medence izmok tartása, a házasélet ( a hüvely izmai jobban tartanak, így szűkebb lesz a punci is ).
"Az alhas egészségét szolgáló egészségnevelési módszer,mely a medencefenéken elhelyezkedő harántcsíkolt izmok testtudat-fejlesztő, karbantartó tréningje a kontinencia képességének fokozására, a szexuális egészségért és a medencei szervek megfelelő helyzetének megtartása érdekében, nők, férfiak, gyerekek számára, prevenciós és önrehabilitációs céllal. A szervvédelem érdekében a tréning során végzett szokásáthangolás segítségével lehetővé válik a medencei szervek működésének hatékonyabbá tétele, illetve az alhasi szervek pszichoszomatikus elváltozásainak felismerése."   Családorvosi Fórum/Kriston Andrea

Gésa-golyók:

Általánosságban a párok vagy egyedülálló nők elsődlegesen örömszerzés céljából veszik meg ezt a terméket. Amit viszont kevesen tudnak róla, hogy a golyócskák rendszeres használatával erősödnek a hüvely izmai, így a tartás javítása mellett kedvez a házaséletnek is. Egy és két golyóval el látott darabok léteznek belőle. 



Hüvelyszűkítő krém:


A hüvelyszűkítő krém helyreállítja a vagina kopott és deformált struktúráját, így téve a szexuális aktust még élvezetesebbé. Fenntartható hatást fejt ki hosszan tartó alkalmazás során és akár 1-1,5 órán keresztül is hatékony egyszeri használat után.
Hosszan tartó alkalmazása helyreállítja a vagina struktúráját, különösen hasznos szülés után lévő hölgyek számára.


 Oldalaink :
                  http://www.csakegyjatek.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése