www.csakegyjatek.hu

2017. június 9., péntek

Szex pénzért

Szex pénzért


A mai bejegyzésben az egyik legkényesebb témát fogjuk pedzegetni : a prostituáltak nyújtotta szolgáltatásokat, és az oda vezető utat.

Az első eset :

Sok férfi még nem találta meg a számára ideális párt ( vagy jelöltet ) viszont mindenkinek vannak szexuális vágyai, amihez egy idő után az ember egymaga kevés. Esetlegesen még bele is fáradt a sok sikertelen randiba és a biztos utat választaná.
Ilyenkor lehet fordulni a fizetős szolgáltatásokhoz. Jelezném, hogy az árszabások a béka feneke alól indulnak és határ a csillagos ég. Hiszen a kijelölt türelmi zónákban egy orális együttlét a férfi örömére körül-belül 4000 forinttól kezdődik. Nagyon fontos, hogy az összes prostituáltnál használjunk óvszert, mert jobb a békesség.
Sajnos nem minden szexmunkásnak vannak a szükséges egészségügyi papírjai, ami kötelező lenne nekik, ugyanakkor van az a pénz, ahol lekerül a gumi egy kis pluszért.
Türelmi zónákban végigmész autóval, látod a lányokat, a kiszemeltnél megállsz, beszédbe elegyedtek és meg kell egyezni egy bizonyos árban ás szolgáltatásban,  ami mind a kettőtöknek megfelel; semmiképp se hagyd magad átverni! / Beszélj normálisan : a - "Mennyi a cumi?" és hasonló kérdéseknél a lány se fog hozzád úgy állni, mint átlag vendéghez. Nagyobb az esély, hogy egy elbaltázott kezdés után rossz élményben részesítenek vagy magasabb lesz az árszabás./
Ezután a lány beszáll, kerestek egy eldugottabb helyet ( ezt általában a lány mutatja ) és megtörténik, amit megbeszéltetek.Fizetés után visszaviszed a placcra ahol felvetted és mehet is tovább a napod.ű




Második eset :

Az interneten elég gyorsan és elég sok szexuális tartalmú fizetős szolgáltatást kínáló oldalra bukkanunk ( nem nehéz rájuk találni, csak a megfelelő kulcsszavakat kell beírni ) .
Hátránya, hogy nem látod élőben a kiszemelt hölgyet, csak amikor találkoztok.
Előnyei :
- 100%-ig tiszták, ápoltak ( minden egészségügyi papírjuk megvan, adnak magukra )
-az előre szerkesztett oldalon meg tudod nézni,hogy miket vállal szexuális téren, ezáltal nem kell kellemetlen beszélgetésekbe belemenni
-nem egy kocsi ülésén kell kényelmetlenkedni ( van aki házhoz megy, van akihez házhoz mehetsz )
-párokat is vállalnak ( ha esetleg édes hármasra vágytok a barátnőddel, ez úgymond jobb eset, mint egy buliban felszedni egy harmadik felet, akiről nem tudtok semmit )

Értelem szerűen a díjszabás is magasabb. Fontos tudni, hogy amennyiben felhívod időpont egyeztetés céljából azt telefonszám kijelzéssel tedd, mert általában a lányok nem válaszolnak a rejtett szám hívásokra. ( nyugi, nem fog téged utána hívogatni )
Azok a nők, akik lakáson dolgoznak, jobban át tudják adni a "barátnő feelinget" ( tudsz előtte beszélgetni vele, esetleg el tudtok fogyasztani egy pohár pezsgőt, aktus után és/vagy előtt pedig le tudsz zuhanyozni nála ).

Zárom soraimat, de mielőtt elvetnétek a prostival való eltöltött pásztorórát, abba gondoljatok bele :


" A kurvának nem a szexért fizetsz; hanem hogy utána hazamenjen. "


Oldalaink :
                  http://www.csakegyjatek.hu/

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése