www.csakegyjatek.hu

2017. június 30., péntek

A férfi maszturbáció

A férfi maszturbáció

Ez már egy sokkal elfogadottam és nyitottam téma mint a nőknél ahol van mikor ez még tabunak számít.
Beszélni fogunk ma technikákról illetve arról hogy milyen segédeszközökkel kényeztetheti magát egy férfi.

Csuklói nyomás
Ebben a technikában egyszerre kell használnod a csuklódat és a kezedet. Síkosítsd be a csuklódat és a kezedet. Az ujjaid legyenek szemben a gáttal, ragadd meg a péniszed elejét, miközben a hüvelykujjad a szeméremszőrzeteden pihen. Térdelj az ágyra vagy a padlóra, így lökdösd a kezedet, hiszen így a csuklód a péniszed alsó felét fogja ingerelni.


Here masszázs
A heréket általában kihagyják a maszturbálásban, ám ezzel technikával növelheted az élvezetet ezen a téren is! Síkosítsd be a péniszedet és a heréket. Ragadd meg a péniszedet úgy, hogy a mutatóujjad a herezacskó felé nézzen. A hüvelyk-és mutatóujjad legyen legközelebb testedhez. A hüvelyk-és mutatóujjadat csúsztasd le a lehető legközelebb a herezacskó felé. A másik kezeddel masszírozhatod a heréidet közben.

Csavarás
Elképesztő élményben lesz részed, hogyha bekened síkosítóval a péniszedet és mindkét kezedet használva óvatosan ellentétes irányba csavarod azt. Mozgasd alulról lefelé, mintha a ruhából szeretnéd kinyomni a vizet.

A fenék

Ez egy kicsit furán hangozhat, de adj neki egy esélyt! Egy kényelmes felületen ülj le a sarkaidra úgy, hogy a fenekedet egy kicsit széthúzza, de ne túlságosan, hiszen az fájdalmas lehet. Elégítsd ki magadat a szokásos módon. Amikor közel van az orgazmus, akkor tárd szét jobban a fenekedet, így erős nyomást fogsz gyakorolni a gátra, amely igazán intenzív élményt hoz.
És ha ezen is túlmennél a prosztata izgatásával hatalmas orgazmusokat lehet elérni!

forrás: AskMen.Com

Játékszerek:

Férfiként már rengeteg különböző maszturbátort megismerhetünk , vannak puncit , szájat vagy popsit formálók. Identitástól függetlenül találhatsz neked megfelelőt. Vannak olyanok mik könnyen elrejthetőek mint például egy sörös doboz ,





viszont találhatunk a kedvenc pornósunkról formáld darabot is mellyel extra élvezetek élhetünk át , hiszen a filmben is ugyan az a punci lesz mint amiben a farkad van ;)
Természetes minden termék mellé bő síkosítót ajánlok , akár csak magában bő síkosítóval maszturbálni is intenzív élmény lehet. De ezeknél a termékeknél elengedhetetlen kellék.



Ezen felül rengeteg fajta prosztata vibrátort lehet kapni amivel nem csak maszturbálni lehet egy szexuális együttlétet is fel lehet dobni. A prosztata ingerlése a legtöbb férfinek olyan orgazmust képes okozni amit még nem tapasztalt.






Oldalaink :
                                https://www.facebook.com/www.csakegyjatek.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése