www.csakegyjatek.hu

2017. május 29., hétfő

Játékok az anális élvezetekhez

Játékok az anális élvezetekhez

Rengeteg játékot találhatunk az análhoz , most párat bemutatok nektek hogy megkönnyítsem a választást , akit érdekel a téma annak biztos valami meg fog tetszeni belőle.
Az anális termékek oroszlán részét mindkét nem tudja használni.

Nagy közkedveltségnek örvendő anál plugokkat kezdem a sort:

A plugok a záró izom tágító és lazító eszközök .Az anális dugók általában rövid, és vastag játékszerek, középen megvastagodnak a nyakuknál pedig elvékonyodnak és egy széles talpban végződnek. Vannak kifejezetten férfiaknak tervezettek melyekbe egy kis ív található hogy a prosztatát izgassa.
Plug akcíóban:


Golyósorok:

 Az egymáshoz rögzített golyók teszik lehetővé a behatolás mértékének fokozatos növelését. Fokozatosan növekvő termékek lehetővé teszik a popsi óvatos tágítását. Férfiaknál az orgazmus közben golyósor kihúzása extra élvezeteket okozhat.


Prosztata masszírozók:

A prosztata masszírozók férfiaknak célzott vibrátorok. Szinten az összesben található egy kis görbület a végénél hogy nyomást lehessen vele gyakorolni a prosztatára. Vannak férfiak akik képesek csak ettől a pénisz érintése nélkül is a csúcsra jutni.


És végül vannak dildók kifejezetten erre a területre :

Ezek a termékek nem nagyban térnek el a szimpla dildóktól , csak vannak közöttük a csúcstól lefelé táguló darabok illetve el vannak látva a végük egy szélesebb darabbal hogy ne tudjanak becsúszni az ánuszba.


Egy kisebb összefoglalás:

·         Minden játékszert olyan végződéssel látnak el a tervezők, hogy ne tudjanak becsúszni a végbélbe.
·         Fontos hogy teljesen sima felülettel lássál el őket mivel a végbél nagyon sérülékeny
·         Fontos még, hogy olyan anyagból legyen, amely könnyen tisztán tartható, például szilikonból.
·         Az anális játékokhoz mindig bőven használjunk síkosítót.

·         Fontos a fokozatosság elve. Kisebbel kezdjük és úgy haladjunk a nagyobb méretű játékszerek felé. Ebben az esetben lehet, hogy a kisebb jobb.

 Oldalaink :
                  http://www.csakegyjatek.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése